Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της 32above, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με 32above Furs

Ξεχωριστό στυλ για κάθε γυναίκα.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, το όνομα 32above στην Καστοριά, είναι συνώνυμο με την άριστη ποιότητα στην κατασκευή γουναρικών. Η παγκοσμίου φήμης συλλογή μας διαθέτει την φινέτσα των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας της γούνας καθώς και την εμπειρία και απαράμιλλη τέχνη των παλιών Καστοριανών γουναράδων. Σίγουρα κάποιο από τα εκατοντάδες σχέδια που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια θα ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο, καλύπτωντας όλα τα νούμερα από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο.
Ποτέ δεν ξεχνούμε πόσο σημαντικό είναι για κάποιον να δείχνει και να αισθάνεται ωραίος, φορώντας αυτό που πραγματικά του ταιριάζει. Γι αυτό το λόγο, όλες μας οι συλλογές μας θα συνεχίσουν να σας προσφέρουν ωραία εμφάνιση και πολυτελές στυλ για πολλά χρόνια, όπως ακριβώς αισθανθήκατε τη στιγμή που τα πρωτοφορέσατε.
Για αυτή τη σεζόν, η πρότασή μας αφορά μοντέλα πρακτικά για καθημερινή χρήση! Ταξιδέψαμε σε ολόκληρο τον κόσμο για να προμηθευτούμε κάθε είδος γούνας, προκειμένου να σας προσφέρουμε εκπληκτικά σχέδια και μοντέλα σε εξαιρετικές τιμές που φέρουν την υπογραφή εγγύησης της 32 Above.
Στην καινούρια μας έκθεση 1000 τ.μ. στην είσοδο της πόλης στην Λεωφόρο Κύκων 198, σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε και να δείτε από πρώτο χέρι μια ζωντανή επίδειξη των μοντέλων μας.
Γνωρίζουμε ότι οι τάσεις στη μόδα αλλάζουν πολύ γρήγορα γι αυτό σας προσφέρουμε πολλές επιλογές όπως τη μοναδική γραμμή μοντέλων mink, fox, sable, chinchilla σε πολλά πρωτότυπα σχέδια.

Kopenhagen
Nafa
Sable
Saga